A több, mint 100 éves gyártási múlttal rendelkező német Schmitz Cargobull pótkocsi gyártó cég felhatalmazott márkaszervizeként szolgáljuk ki ügyfeleinket a dél-alföldi régióban 2015 óta. A prémium kategóriájú, alacsony önsúlyú, maximális menetbiztonságot nyújtó pótkocsik – ponyvás, hűtős, billenős, speciális – technikai kiszolgálását szakműhelyünk felkészült szerelői végzik.

A garanciális időszakon belüli rendszeres karbantartások mellett az időszakon túli javítások is – jellemzően fékrendszerbeli, felfüggesztéssel kapcsolatos és elektromos meghibásodások – is a napi feladataink közé tartoznak. Karosszéria lakatosaink felkészültek a törött elemek hegesztéssel történő javítására, cseréjére, vagy akár a rakfelület teljes felújítására.

Munkatársaink segítenek a pótolni kívánt alkatrész beazonosításában, amelyet közvetlenül nálunk rendelhetnek meg következő munkanapi kiszállítással, amennyiben nincsen raktárunkon a keresett cikkelem.

További, a gyártmánnyal kapcsolatos műszaki, technikai információ az alábbi honlapon található: www.cargobull.com/hu

Az Ön új pótkocsi értékesítője:

Képes Levente

Elérhetősége: +36 30 958- 6814
E-mail: levente.kepes@cargobull.hu


© 1992 - 2021 Autorail Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 11081519-2-06 · Cégjegyzékszám: 06 09 001944
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.