Impresszum

1. Az üzemeltető adatai
Az üzemeltető neve: AUTORAIL Javító, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
Az üzemeltető székhelye: 6728 Szeged, Budapesti út 34.
Az üzemeltető postacíme: 6728 Szeged, Budapesti út 34.
Az üzemeltető cégjegyzékszáma: 06-09-001944
Az üzemeltető adószáma: 11081519-2-06
Az üzemeltetőt nyilvántartó cégbíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága

2. Az üzemeltető elérhetősége
Telefon: 06-62/472-327
E-mail: autorail(kukac)autorail.hu

3. Az üzemeltető weboldalának tárhely szolgáltatója
A weboldal tárhely szolgáltatója az Adversum Kft. (székhely: 5000 Szolnok, Muskátli u. 2/A., telefon: 06-30/2788-100, e-mail: info@adversum.hu, web: www.adversum.hu).

4. Honlaptartalommal kapcsolatos tájékoztatás

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat az AUTORAIL Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

Az AUTORAIL Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalának böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
  • Az AUTORAIL Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag az AUTORAIL Kft. jogosult.
  • Az AUTORAIL Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Az AUTORAIL Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
  • Az AUTORAIL Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Az AUTORAIL Kft. nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az AUTORAIL Kft.kifejezetten kizárja.
  • Az AUTORAIL Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez az AUTORAIL Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.


© 1992 - 2021 Autorail Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 11081519-2-06 · Cégjegyzékszám: 06 09 001944
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.