Cégtörténet

Cégadatok

  • Cég neve: Autorail Kft.
  • Cég székhelye: 6728 Szeged, Budapesti út 34.
  • Céget nyilvántartó cégbíróság: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
  • Cégjegyzékszám: Cg. 06-09-001944

Cégtörténet


Társaságunk 1992. augusztusában alakult eredendően kis- és nagy haszongépjárművek időszakos karbantartása, javítása céljából. 1994-től kezdődően a Paccar csoporthoz tartozó DAF gyártmányok márkaszervizeként üzemeltünk egészen 2010-ig. Ez a 16 éves együttműködés és tanulási folyamat alapozta meg ügyfeleink magas szintű elégedettségét, bizalmát szervizünk iránt Csongrád megyében és azon túl.

Jelentős változást hozott életünkbe az a körülmény, hogy 2011. őszén birtokba vehettünk egy európai színvonalú, zöldmezős beruházásban megépült, korszerű szerviz létesítményt a Szegedi Ipari és Logisztikai Parkban. A másfél hektáros területen egyidejűleg 20 tehergépjármű szerelvény parkolhat, míg a műhelyünkben 6 komplett szerelvény javítását tudjuk elvégezni párhuzamosan.

A garázsipari berendezések és a javítási technológiák folyamatos fejlesztése eredményeképpen 2014. tavaszán a megbízhatóságáról és kiváló műszaki tulajdonságairól ismert német MAN gyártmányú gépjárművek hivatalos márkaszervizévé váltunk. Szoros szakmai, oktatási, alkatrészellátási együttműködést folytatunk a márka magyarországi disztribútorával, a dunaharaszti MAN Kamion és Busz Kft-vel, melynek révén ügyfélre szabottan vagyunk képesek minőségi műszaki szolgáltatásokat nyújtani a lehető legkevesebb állásidő mellett.

2015-ben bővítettük palettánkat és a pótkocsik, félpótkocsik javítása piacán a Schmitz Cargobull gyártmányokat szolgáljuk ki a délalföldi régióban, szintén hosszú távú szerződés keretében a Schmitz Cargobull Magyarország Kereskedelmi Kft-n keresztül, márkaszerviz státuszban.

Elkötelezettségünk a minőségbiztosítás mellett az alapértékeink egyike: 2006 óta évenkénti megújítással alkalmazzuk az ISO 9001:2009 rendszert, illetve a harc-és gépjárművek javítása, karbantartása területén a NATO szabványnak megfelelő AQAP 2120 minőségbiztosítási rendszert.

Az alapításkori célkitűzésünk két évtizede töretlen: szűkebb régiónk meghatározó járműjavító kapacitása maradni, környezettudatosan és költséghatékonyan fejlődni ügyfeleinkkel együtt.


© 1992 - 2021 Autorail Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 11081519-2-06 · Cégjegyzékszám: 06 09 001944
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.