Akciók, alkatrészek

Maximális teljesítmény hideg időben is

100 % megbízhatóság a legnagyobb fagyok idején is. Vásároljon eredeti MAN akkumulátorokat különlegesen kedvező kondíciókkal!

Minden akkumulátor számára nagy terhelést jelentenek télen a szélsőséges időjárási viszonyok és az olyan kiegészítő fogyasztók, mint például az állóhelyzeti fűtés. Eredeti MAN akkumulátor beszerzésével Ön a járműve áramellátását biztonságossá tudja tenni a téli időszakra. Ez a tökéletes választás, ha fontos a teljesítőképesség, a megbízhatóság és a tartósság. Az akkumulátor minimális elektrolitigényének köszönhetően 100 százalékosan karbantartásmentes használatot biztosít a járműben. A cellablokkok korszerű összekapcsolása és az üvegszálas betétek garantálják a rázkódás elleni védelmet és a kifogástalan működést. Ráadásul minden akkumulátor rendelkezik töltésellenőrző ablakkal, ezzel kontrollálhatjuk az akkumulátor töltésének állapotát!

Tengelykapcsolócsere-akció az MAN szakszervizeiben

A járművek tengelykapcsolóinak alkatrészeit állandóan nagy megterhelés és hőterhelés éri. Alapkövetelmény, hogy a tengelykapcsoló szélsőséges körülmények között is jól működjön túlmelegedés, anyagkárosodás és repedés nélkül. Az MAN eredeti tengelykapcsoló-készletek nem csupán kedvezményes árukkal segítik a költségek csökkentését, hanem még több értéket teremtenek Önnek.

Ne kockáztassa határidős munkáit a tengelykapcsoló esetleges meghibásodása miatt, ne terhelje üzletmenetét egy műszaki mentés vagy vontatás felesleges költségével! Ellenőriztesse most tengelykapcsolójának műszaki állapotát, és amennyiben szükséges, éljen akciós ajánlatunkkal.

Szezonális ajánlataink az üzemanyag-ellátó rendszert is érintik: nagynyomású szivattyúkat, valamint injektorokat kínálunk igazán kedvező feltételekkel!

A nagynyomású üzemanyag-szivattyú az MAN motorok erényeiért felelő egyik alapvető alkatrész. Ugyanis ez biztosítja a modern közös nyomócsöves befecskendezésű rendszerek esetében akár 2500 bar befecskendezési nyomást: ennek a nagy nyomásnak köszönhetően az injektorok rendkívül precízen szabályozott mennyiségben fecskendezhetik be az üzemanyagot az égéstérbe. A pontos adagolhatóság optimalizált égésfolyamatot eredményez – ennek köszönhetően kicsi az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás.


© 1992 - 2021 Autorail Kft. Minden jog fenntartva!Adószám: 11081519-2-06 · Cégjegyzékszám: 06 09 001944
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.